Officemanager m/v 32 uur per week

Laat zien wie je bent!

CHILL in het kort

CHILL (Chemelot Innovation and Learning Labs) is gevestigd op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen, het middelpunt van chemie in Limburg. Dit is dé plek voor een leer- en innovatielab: een dynamische omgeving waar we onderwijs, wetenschap, bedrijven, faciliteiten en productie met elkaar verbinden. Studenten, docenten, onderzoekers en specialisten uit het bedrijfsleven werken hier samen aan innovatieve opdrachten op o.a. het gebied van procestechnologie en life & material sciences. Circulariteit heeft daarbij onze speciale aandacht. CHILL komt voort uit een unieke samenwerking tussen SABIC, DSM, Vista College, Zuyd Hogeschool en Universiteit Maastricht.

Wie zoeken wij?

In deze functie ondersteun je op het gebied van secretariële en administratieve werkzaamheden t.b.v. directie, management, medewerkers en studenten. Daarnaast ondersteun je o.a. ook op het gebied van communicatie en events. Als Office Manager zorg je voor een representatieve entree van CHILL. Belanghebbenden bij CHILL voelen zich welkom en kennen een warm en gastvrij onthaal.

  • Je bent zelfstandig, pro-actief, flexibel en servicegericht;
  • Je bent iemand die graag het voortouw neemt;
  • Je kunt goed organiseren, plannen en je gaat gestructureerd te werk;
  • Je bent communicatief vaardig, denkt mee en komt met oplossingen;
  • Je bent spontaan, vriendelijk en geduldig. Mensen voelen zich welkom bij jou. Je bent het gezicht van onze organisatie, zowel intern als extern;
  • Je beschikt over een ‘can do’ mentaliteit en met je enthousiasme, drive en teamgeest werk je met ons aan een succesvol CHILL;
  • Je hebt ervaring met gangbare PC-applicaties

Wat bieden we je?

Wij bieden je een zeer gevarieerde en uitdagende werkomgeving in een organisatie die sterk in ontwikkeling is. Ons team is energiek, enthousiast en bestaat uit zelfstarters (professionals en studenten). Jouw kwaliteiten en talent krijgen hier veel ruimte en dit biedt kansen voor je verdere (talent) ontwikkeling. Uiteraard hoort hierbij een marktconform salaris.

Ben jij degene die we zoeken ?

Stuur dan vóór 29 oktober je CV met motivatie aan [email protected] o.v.v. vacature office management. Mocht je nog vragen hebben n.a.v. deze vacature dan kun je contact opnemen met Nancy Kraussen: 06-25171002.